GRIEPPRIKKEN 2017

Griep

In de eerste helft van november zullen wij de jaarlijkse griepvaccinaties verzorgen. Patiënten die hiervoor in aanmerking komen, zullen in de 2e week van oktober (uiterlijk zaterdag 14 oktober) een uitnodiging ontvangen. De griepvaccinatie is bedoeld om patiënten die een verhoogd risico lopen om ernstig ziek te worden van de griep, te beschermen. Het gaat hierbij om mensen van 60 jaar en ouder, en mensen van alle leeftijden met bepaalde hart- en vaatziekten, longziekten, diabetes, nieraandoeningen en mensen met weinig afweer.

Het kan zijn dat u dit jaar geen uitnodiging ontvangt, terwijl dit voorgaande jaren wel het geval was. Vaak heeft dat te maken met een verandering in uw gezondheidstoestand (u bent bijvoorbeeld gestopt met het gebruik van bepaalde medicijnen). Ook kan het zo zijn dat u, terwijl u eerder hebt aangegeven geen prijs te stellen op een griepvaccinatie, nu toch een uitnodiging ontvangt. Dit heeft er mee te maken dat we wettelijk verplicht zijn om van tijd tot tijd na te gaan of u nog steeds hetzelfde standpunt heeft.

Meer informatie over de griepvaccinatie kunt u vinden op www.rivm.nl/griepprik.

Mocht het zo zijn dat u van mening bent dat u ten onrechte geen uitnodiging hebt ontvangen of als u ons wilt laten weten dat u nog steeds geen prijs stelt op een uitnodiging, dan kunt u bellen met onze assistente ( 0522-491224) of een mail sturen aan onze praktijk.

Contact

Spoednummer 0522-491404
 

Huisartsenpraktijk Kolderveen

Kolderveen 3 en 4
7948 NG NIJEVEEN
Telefoon:
0522-491224
Receptenlijn:
0522-490129
Apotheek: 0522-492020
www.kolderveen.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie