Diensten

Avond/nacht/weekenddiensten:

Tijdens de avond/nacht/weekenddiensten wordt u na het bellen van het praktijknummer 0522-491224 rechtstreeks doorverbonden. U krijgt dan een van de vijf huisartsen uit Nijeveen of Giethoorn zelf aan de telefoon. 

U hebt dan te maken met een huisarts, die u en/of uw omgeving goed kent en (met uw toestemming) rechtstreeks uw medische gegevens kan raadplegen.

U kunt na een consult direct de aan u voorgeschreven medicatie meekrijgen, vooraf wordt middels het medicatiebewakingssysteem gecontroleerd of de medicatie aan u veilig verstrekt kan worden.

In tegenstelling tot de meeste huisartsenpraktijken in Nederland verzorgen wij de diensten nog zelf, los van een grootschalige huisartsenpost in een andere plaats. De diensten worden verzorgd samen met de huisartsen R.D. Westerbeek en H. Tan-Koning uit Giethoorn. Voor meer informatie over hun praktijk zie: hier

 

Kleinschalige dienstenstructuur DZDNO
Wij kunnen de kleinschalige dienstverlening nog altijd in stand houden.
Door overheidsmaatregelen staat deze kleinschalige dienstverlening echter onder grote druk ondanks de zeer goede resultaten van het onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Op de volgende kaart ziet u dat dankzij de kleinschalige dienstenstructuur de patiënten en de toeristen in Zuidwest Drenthe en NW Overijssel kunnen beschikken over medische en farmaceutische zorg op reisbare afstand, precies zoals de minister van VWS graag wil.

Wilt u meer weten over dit onderwerp kijk dan op www.spoedarts.nu

 

Contact

Spoednummer 0522-491404
 

Huisartsenpraktijk Kolderveen

Kolderveen 7
7948 NG NIJEVEEN
Telefoon:
0522-491224
Receptenlijn:
0522-490129
Apotheek: 0522-492020
Afhaaltijden medicatie:
11.00 uur - 12.00 uur
15.15 uur - 16.45 uur
www.kolderveen.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie