Gezonde Leefstijl Interventie – SLIMMER – Huisartsenpraktijk Kolderveen – Nijeveen

Van harte welkom op de website van:
Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Kolderveen

Via deze website willen wij u graag informeren over onze praktijk.
U kunt via de verschillende menu’s veel vinden over onze praktijkorganisatie.
Ook informatie over onze apotheek en de avond- nacht en weekenddiensten kunt u op onze website lezen.

Wij hopen dat u na het lezen van de teksten op onze website voldoende over onze praktijk weet.
Mocht u echter belangrijke gegevens missen, dan horen wij dat graag.

Huisartsenpraktijk Kolderveen
Kolderveen 7 7948 NG Nijeveen

Gezonde Leefstijl Interventie – SLIMMER

Gezonde Leefstijl Interventie – SLIMMER

In Nijeveen zijn we sinds januari 2021 enthousiast van start gegaan met het GLI programma SLIMMER.

In de multidisciplinaire aanpak van SLIMMER werken de huisarts, praktijkondersteuner, diëtist en fysiotherapeut/leefstijlcoach nauw samen. Hierdoor wordt de aanpak van de leefstijlverandering van alle kanten belicht en aangepakt. In overleg met jou gaan we kijken waar veranderingen in het dagelijks leven kunnen bijdragen aan een gezondere leefstijl. Deze veranderingen kunnen liggen op het gebied van voeding en beweging, maar ook slaap en ontspanning spelen een belangrijke rol in een gezonde leefstijl.

Met kleine stapjes gaan we haalbare doelen stellen. Het gaat hier nadrukkelijk niet om een dieet of een tijdelijk programma, maar een weg naar een nieuwe levensstijl voor de rest van jouw leven, waarin je lekkerder in je vel zit, meer energie hebt en trots kunt zijn op de manier waarop jij de regie over je eigen leven hebt opgepakt.

De eerste zes maanden staan in het teken van het inpassen van veranderingen in het dagelijks leven. In deze periode zien we elkaar wekelijks. Daarna geven we je meer vrijheid en zien we elkaar minder vaak. Het doel is dan vooral om het nieuwe gedrag voort te zetten. Het hele programma duurt 2 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ‘Fysiotherapiepraktijk ’t Oevertje 0522-492 199 of met de huisartsenpraktijk 0522-491 224