Veranderingen binnen het huisartsenteam – Huisartsenpraktijk Kolderveen – Nijeveen

Van harte welkom op de website van:
Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Kolderveen

Via deze website willen wij u graag informeren over onze praktijk.
U kunt via de verschillende menu’s veel vinden over onze praktijkorganisatie.
Ook informatie over onze apotheek en de avond- nacht en weekenddiensten kunt u op onze website lezen.

Wij hopen dat u na het lezen van de teksten op onze website voldoende over onze praktijk weet.
Mocht u echter belangrijke gegevens missen, dan horen wij dat graag.

Huisartsenpraktijk Kolderveen
Kolderveen 7 7948 NG Nijeveen

Terug naar overzicht

Veranderingen binnen het huisartsenteam

Geachte lezer,

Zoals u wellicht heeft gemerkt is dokter Lucas de afgelopen periode afwezig geweest. Wij hopen dat haar in de loop van de komende maanden weer te mogen begroeten. Tot die tijd worden haar spreekuren waargenomen door dokter Leeuw en dokter Weinans.

Met ingang van 18 januari begint dokter (mw.) Santing als nieuwe huisarts in onze praktijk. Zij vult de plek van dokter Bakker in. Dokter Bakker heeft met veel plezier in de praktijk gewerkt, maar heeft er voor gekozen in een praktijk dichter bij haar woonplaats te gaan werken.

________________________________ Onderstaand bericht is geschreven door dokter van Maare_____________________________________

Geachte lezer,

Vanaf 5 februari 2022 t/m eind april 2022 zal ik niet op de praktijk in Kolderveen aanwezig zijn. Mijn dagen zullen, die periode, worden overgenomen door huisarts (mw.) Jansma. Als het met alle corona regels lukt dan ga ik als scheepsarts mee op de Bark Europa (zie afbeelding).  Het schip zal vertrekken vanuit Ushuaia (zuid Argentinië). Na een bezoek aan Antarctica, South Georgia en Tristan da Cunha (het meest afgelegen, bewoonde eiland ter wereld) hopen we, na ruim 2 maanden, aan te komen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vanaf eind april zal ik weer, net als ervoor, op de maandag, woensdag en vrijdag voor u beschikbaar zijn.

  Met vriendelijke groeten, Daan van Maare, huisarts

Publicatiedatum: 11-01-2022